Material och förråd i Mora IK

Alla skall ta ansvar för att vi har ordning och reda i de lokaler vi har våra aktiviteter. Spelare och ledare samt föräldrar får alla hjälpa till så vi trivs där vi finns.  Ansvariga i varje lag skall se till att de är städade och hålls efter. Om något måste lagas eller det uppstår andra problem skall ni informera huvudansvarig vaktmästare eftersom klubben har en informationsskyldighet till Mora Kommun på åtgärder i ishallen.

Detsamma gäller när vi är i ishallar i både Orsa och Älvdalen där vi som klubb också har aktiviteter.

Sliprummen skall städas och det är viktigt at ni håller efter slipdammet eftersom detta är en hälsorisk vid dammiga sliprum.

När det gäller tejp, snören och övriga reservdelar så kontaktar ni Jörgen Olsson som säsongen 2020/2021 har varit vänlig att jobba med material i vår klubb. Jörgen kontaktar huvudansvarig materialförvaltare för A-laget Håkan Bogg som sen ser till att vi får det vi efterfrågar.

Inventering av allt material ska göras varje år efter säsongen av respektive materialförvaltare. Inventeringslistor får ni av ansvariga materialare . Förslagsvis genomförs detta på en gemensam träff efter avslutad säsong.

Låneutrustning

Det finns ett visst antal låneutrustningar i Mora IK ungdom.

Det finns möjlighet att låna en komplett ishockeyutrustning under säsongen.  Dessa utrustningar ska lämnas tillbaka efter varje säsong och ersättas om något saknas.

Hyresavtal finns hos ungdomsansvarig.

Boka tid med ungdomsansvarig som gärna hjälper till.

2_14
20
Bild1_res